%>
Natura i senderisme :: Senderisme :: Senders de petits recorregut (PR)
  • Tornar a la pàgina anterior
  • Imprimeix la pàgina
  • Envia l´enllaç a un amic

Senders de petits recorregut (PR)

Pàgina 1»  [1 | 2]

AGUILAR DE SEGARRA (PR- C 74)

Vistes d'Aguilar de Segarra

Ruta circular que té el seu inici a Aguilar de Segarra, a prop de l’estació de tren. Aquest itinerari coincideix en un petit tram amb el GR7 i té una llarga de 23,5 Km. Punts d’interès: Santa Maria del Grauet, Santa Maria de les Coromines, Necròpolis de Seguers i Santa Maria del Cogul- Rodón. Alt màxima 632m(Les Coromines), Alt mínima 468m(Aguilar de Segarra)


AIGUAMOLLS DE LA BÒBILA (SANTPEDOR) (PR-C 131)

Aiguamolls de la Bòbila

L’entorn de Santpedor ens ofereix el sender de curt recorregut de 28 km que dóna la volta al terme de Santpedor on podreu resseguir la plana. Punts d’interès: Ermita de Santa Anna de Claret, Ermita de Santa Maria de Claret, Ermita de Sant Francesc i els Aiguamolls de la Bòbila.


CASTELLTALLAT-PRADES (PR-C 77)

Montserrat des de la Serra de Castelltallat

Recorregut de 22,5 km. Connexions entre el GR 3 i el GR 7 passant per Prades de la Molsosa i les Ignites de Cal Prat Barrina.
 
Punts d’interès: Serra de Castelltallat, Observatori Astronòmic de Castelltallat, Sant Miquel de Castelltallat, Sant Martí de Bertrans, Ignites de Cal Prat Barrina i Prades de la Molsosa.
 
Alt màxima 920m(Castelltallat), Alt mínima 650m(Cal Marquet)
 


LES FARRERES (MANRESA) - COGULLÓ DE CAL TORRE (PR-C 132)

Plafó informatiu rutes a Castellfollit del Boix

És un itinerari de petit recorregut, de 33 Km de llargada.
Existeix una variant (PR-C 132-1), que surt del nucli de Castellfollit del Boix i passa per l’església de Sant Pere i pel Castell de Castellfollit.
Hi ha un petit tram de 9 km que arriba a un dels llocs més visitats del municipi de Castellfollit del Boix, el Cogulló, muntanya de 887 m.


PR C-76

Vistes de Montserrat des de Rajadell

Itinerari circular que té el seu inici o final al nucli de les Casetes de Rajadell i discorra entre les Serres de Valldòria i Palomes. Té una llargada de 18km.
Connecta amb el PR-C75, PR-C137 i amb el Sender local de la Vila de Sant Amanç.
 
Alt. màxima 882m(Cogulló de Cal Torre), Alt. mínima 357m(Rajadell)
 


RUTA DE CAL OLIVER (PR-C 75)

Natura al Cardener

És un sender de petit recorregut de l’Oliver amb 16,7 km. Connecta amb Castellfollit del Boix. Passa pel municipi de Rajadell i travessa la vil.la romana de Sant Amanç.
 
Alt. màxima 600m, Alt. mínima 388m(Rajadell)
 


SENDER DE CASTELLFOLLIT DEL BOIX (PR- C 137)

Plafó informatiu rutes a Castellfollit del Boix

Itinerari circular d’uns 12 Km de llargada que passa pels indrets més característics del municipi de Castellfollit del Boix. 
 
Punts d’interès: Jaciment de Vilaclara, Bassa del Muntaner, Molí del Pubill, Sant Miquel de Grevalosa i el Cogulló. Connecta amb el PR-C 132 i el PR-C 76.
 
Alt màxima 880m(Cogulló de Cal Torra) Nivell mínim 580m(voltants del pantà del Montaner)


SENDER DE MANRESA (PR- C 130)

El PR-C 130 neix al Pont Llarg, obra situada al peu de l’antic camí Vell de Joncadella, per on passa el GR 3. Després d’un circuit gairebé circular de 33 quilòmetres, mor al turó de Collbaix, punt culminant de Manresa i nexe de retrobament amb el GR 3.
Aquest itinerari de petit recorregut passa per Monistrolet de Rajadell, Sant Salvador de Vallformosa i Salelles.
 


Registres del 1 al 8 de 9


  
CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL CARDENER- consorcicardener@diba.cat - C-55, Km 39 - 08250 - Sant Martí de Torroella - Tel. 938 361 708