%>
Natura i senderisme :: Senderisme :: Senders de gran recorregut (GR)
  • Tornar a la pàgina anterior
  • Imprimeix la pàgina
  • Envia l´enllaç a un amic

Senders de gran recorregut (GR)

GR 7

Vistes a Aguilar de Segarra

Primer GR senyalitzat a la Penísula Iberica que travessa el municipi d'Aguilar de Segarra al Cardener


LA RUTA DELS MAQUIS (GR 179)

Plafó senderisme a Castellnou de Bages

La Ruta dels Maquis és un traçat d’uns 51 km entre Berga i Santpedor, pensat per a ser recorregut amb BTT. Segueix camins que van ser pas freqüent de personatges històrics directament relacionats amb episodis com la mort del famós Caracremada a prop de la Torre de Castellnou. Passa per Sant Cugat del Racó, Sant Joan de Montdarn, Casserres i Graugés.
 
Existeix una variant de Castelladral, el GR 179-1, que no passa per Sant Cugat del Racó.


RUTA DE LES VINT ERMITES ROMÀNIQUES (GR 176)

Església de Sant Cugat del Racó

És un recorregut, amb inici i final a Navàs, que uneix un important nombre d’ermites romàniques situades al nord de la comarca del Bages i al sud de la del Berguedà,i passa per vuit municipis: Navàs, Viver i Serrateix, Montmajor, Casserres, Puig-reig, Sta. Maria de Merlès, Sallent i Gaià.
Si en simplifiquem l’esquema, la ruta té una forma bàsicament ovalada, amb aproximadament 48 km a ponent del riu Llobregat i 32 km a llevant, amb un desnivell ascendent acumulat de 2300m.


SENDER CENTRAL DE CATALUNYA (GR 3)

Torres de Fals

Itinerari circular en execució que tindrà l’inici i final a la ciutat de Lleida. La part senyalitzada actualment va de Vallbona de les Monges a Vidrà.
Pel Cardener hi passa el tram que va de Manresa a Cardona, passant per Salo, Claret de Cavallers, Castelltallat, Camps, Les Torres de Fals i Sant Joan de Vilatorrada.
  
CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL CARDENER- consorcicardener@diba.cat - C-55, Km 39 - 08250 - Sant Martí de Torroella - Tel. 938 361 708