%>
Activitats :: Rutes amb cotxe :: Ruta Panoràmica
  • Tornar a la pàgina anterior
  • Imprimeix la pàgina
  • Envia l´enllaç a un amic

Ruta Panoràmica

RUTA PANORÀMICA

 

Un dels encants del Cardener són els seus paisatges i la natura espectacular que combina harmoniosament planes, valls i muntanyes, i que es pot contemplar plàcidament des de miradors naturals que ofereixen la possibilitat de conèixer el paisatge més ocult de la Catalunya interior.

 

1.CASTELLADRAL

 

Castelladral és, dins el municipi de Navàs, un nucli de població situat dalt d’ un turó de 681 metres. Hi trobareu l’església, amb restes de parets romàniques, i un alberg de joventut. El més destacable, però, és la seva esplèndida panoràmica que s’estén al nord des de la Pica d’ Estats fins a la Molina, al sud-est Sant Llorenç del Munt i pel cantó de llevant, les Guilleries i el Montseny.

 

2.TORRE DEL MORO

 

Torre de guaita d’ origen medieval situada a Castellnou de Bages a prop del nucli antic, en un dels seus punts més alts. Ofereix una visió esplèndida sobre la vall que conforma, al llarg del seu curs, el riu Llobregat i les muntanyes del Pre-Pirineu.

 

3.SALELLES

 

Des del nucli antic de Salelles, petit conjunt de cases d'origen medieval, podreu observar les vistes més properes i majestuoses de la muntanya de Montserrat, els camps de vinya, planes i turons.

 

4.CASTELL DE CASTELLAR

 

Aquest castell fou construït al s.IX en un lloc estratègic i amb finalitats militars, dalt d’ un turó, i de fàcil accés des del nucli de població de Castellar. Sota mateix de l’entrada al castell, al vessant que mira el poble de Castellar, hi ha un pedrís amb unes vistes magnífiques.

 

5.OBSERVATORI ASTRONÒMIC DE CASTELLTALLAT

 

L’Observatori Astronòmic es troba situat en un dels punts amb menys contaminació lumínica de la Serra de Castelltallat on es poden gaudir d’ una de les seves millors vistes. En dies clars, es pot observar part de la Serralada Pre-litoral i la muntanya de Montserrrat.

www.observatoricastelltallat.com

Torre del moro
 Torre del moro
 
Castelladral
 Castelladral
 
Salelles
 Salelles
 
castell de castellar
 castell de castellar
 
Observatori
 Observatori
 

Mapa Ruta Panoràmica

ruta panoràmica
 
 


  
CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL CARDENER- consorcicardener@diba.cat - C-55, Km 39 - 08250 - Sant Martí de Torroella - Tel. 938 361 708